Αληθινή ερωτiκή ιστορία: Η 28χρονη και τα όργiα στη βίλα του διευθυντή! «Μου αρέσει να τους…»

April 17, 2019


Η αληθινή ερωτική ιστορία μίας παντρ&epsilo…


Διαβάστε περισσότερα...

Η αληθινή ερωτική ιστορία μίας παντρεμένης 28χρονης στη βίλα του διευθυντή της, με τα απίστευτα σεξουαλικά όργια!

Η περιγραφή της είναι άκρως καυτή! Διαβάστε παρακάτω…

Η ιστορία ξεκινάει: «Είμαι 28 χρονών και μου αρέσουν οι ώριμοι άντρες. Είμαι παντρεμένη κι ο άντρας μου είναι 39. Το σεξ το γνώρισα μαζί του. Μια πίπα είχα πάρει στην πενταήμερη μέχρι που τον γνώρισα στα 24 μου. Αυτός μου έμαθε πότε που και πως να πηδιέμαι κι από τότε δεν σταματώ να το γεύομαι σε όλες τις μορφές και τις διαστάσεις του. Δεν νομίζω να μου δίνει άλλη κατάσταση ή άλλη δραστηριότητα τόση ευεξία, τόση ενέργεια και τέτοια χαρά.

Τι να την κάνω μια έξοδο αν δεν υποθάλπει, δεν υπονοεί ή δεν υποβάλει και υποβοηθά ένα γαμήσι; Τι να το κάνω ένα ταξίδι, στη θάλασσα ή στο βουνό ή στα Κανάρια Νησιά ή στην άκρη της γης χωρίς γαμήσι; Χωρίς να κρύβει και να προσμονή αυτή την ένωση της απόλυτης χαράς; ΚΑΠΗ είμαι; Τι να κάνω την όποια καθημερινή μου δραστηριότητα χωρίς την υποβόσκουσα προσμονή μιας θερμής νύχτας; Ο άντρας μου και σεξουαλικός μου μέντορας, λέει ότι “….η γυναίκα είναι το πιο αχόρταγο πλάσμα, το πιο ανικανοποίητο που ανά πάσα στιγμή προκαλεί και προσκαλεί το αρσενικό, να το γευτεί, να το γονιμοποιήσει και να το ικανοποιήσει …. αυτό είναι γονιμότητα. … η γυναίκα γαμιέται για ευχαρίστηση, για να ανέβει επαγγελματικά και για οικονομική απολαβή. Αν στους δύο τελευταίους λόγους υπάρχει η ευχαρίστηση τότε όλα είναι εντάξει και φυσιολογικά… αλλιώς είναι πουτάνα ….”

Μου λέει να μη χάνω ευκαιρία να γαμιέμαι σε κάθε ευκαιρία σε κάθε πρόκληση. Αυτός δεν έχει αντίρρηση. Το βράδυ στο σπίτι πίνοντας ένα ποτήρι κρασί ή το ουϊσκάκι μας, του διηγούμαι με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έχω βιώσει στις ξένες αγκαλιές κι αυτός με αποζημιώνει με το καλύτερο τρόπο. Ο ρουρούκος του, ένας 20άρης πούτσος, ίσιος και ιδιαίτερα χοντρός με βελούδινο δέρμα και ροδαλό κεφάλι ξεσκίζει κάθε τρύπα μου, δίνοντας μου απίθανα ρίγη μοναδικής ηδονής. Δεν τον χορταίνω, δεν τον χορταίνω, δεν τον χορταίνω ακόμα κι όταν τα σπόρια του χάνονται και ξαναχάνονται στα βαθύ του είναι μου. Είμαι μητρομανής, είμαι σεξοεξαρτημένη, είμαι νυμφομανής, είμαι σεξομανής, είμαι ότι είμαι, είμαι χαρούμενη, είμαι γαμημένη, είμαι ευτυχισμένη τελεία και καύλα!!!!

Αληθινή ιστορία: “Έκανα σ3ξ με τον πεθερό μου… με έσπρωξε στον καναπέ και…”

Σας είπα και παραπάνω ότι μου αρέσει ιδιαίτερα να πηδιέμαι με ώριμους άντρες. Μου αρέσει να κάνω τα καυλιά τους να φουσκώνουν, να σκληραίνουν, να έχουν σπασμούς από καύλα κι η ψυχή τους κι η ζωή τους να ανταλλάσσονται με την καύλα τους με πλήρη συναίνεση της στιγμής. Η καύλα τους, ο χρόνος που θέλουν, η ένταση που σου μεταδίδουν ακόμα και το βρίσιμο κι η απαξίωση είναι πλήρης αποδοχή της χαράς που τους προσφέρεις. Οι νέοι κοιτάζουν μόνο την πάρτη τους, πόσους θα σου ρίξουν και σε πόσο χρόνο λες κι είσαι έπαθλο σε ένα στοίχημα με τον αυτάρεσκο εγωισμό τους. Σπάνια μπορείς να συντονιστείς μαζί τους σε αντίθεση με τους πιο ώριμους που έχεις το χρόνο να προσαρμοστείς. Για τους ώριμους ή ακόμη και για τους πιο μεστούς είσαι το δώρο που τους έτυχες ενώ για τους νέους κι ιδιαίτερα τους πιο πιτσιρικάδες είσαι η τρύπα για την σπερματέγχυση τους.

Με δική του προτροπή εδώ και καιρό πηδιέμαι με τον διευθυντή μου που είναι 60 χρονών άντρας ώριμος, όμορφος και πολύ καυλιάρης. Καθημερινά στη δουλειά με βάζει να του παίρνω πίπα κάτω από το γραφείο ενώ αυτός κάθεται στη διευθυντική πολυθρόνα και μας αρέσει την ώρα που είμαι μπουκωμένη με τη ψωλή του να τηλεφωνεί και να μιλά στη γυναίκα του για άσχετα θέματα. Αυτό το συνηθίζω και με άλλους άντρες παντρεμένους, τους παίρνω πίπα και τους βάζω να τηλεφωνούν και να μιλάνε στις γυναίκες τους. Η γυναίκα του διευθυντή είναι μια άσχημη 50άρα που είναι παστωμένη και τραβηγμένη με όλα τα σύγχρονα επιτεύγματα της κοσμετολογίας και της χειρουργικής. Η διευθυντάρα μου εκτός από τη δουλειά και το γραφείο με έχει πηδήξει σε διάφορα μέρη και φυσικά με έχει δανείσει και σε φίλους του. Προσλήφθηκα πριν 2 χρόνια στην εταιρία του σαν απλή υπάλληλος στην διακίνηση της αλληλογραφίας και σήμερα είμαι η διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του, ο εξ απορρήτων άνθρωπος του με γραφειάρα και πέντε υπαλλήλους να διευθύνω. Μπήκα με μισθό 720 € μικτά και τώρα πρόσθεσα ένα ακόμα μηδενικό στα καθαρά χώρια τα τυχερά και τα δώρα.

Τελευταία με πίεζε να με πάρει παρτούζα με τους φίλους του ένα βράδυ. Έφερνα αντιρρήσεις, καθ υπόδειξη του άντρα μου για να τους εξιτάρω περισσότερο. Του έλεγα ότι δεν μπορώ να λείψω βράδυ από το σπίτι ή ότι δεν έχω ξανακάνει παρτούζα και φοβάμαι. Με πίεζε και τελικά το ραντεβού κανονίστηκε σε μια εξοχική βίλλα για τις 6 το βραδάκι. Ο διευθυντής μου ήρθε και με πήρε από το σπίτι με το αυτοκίνητο του μια Mercedes SE 550 άλλο πράγμα. Ήταν βράδυ κι ερημικά και σε όλη τη διαδρομή του έπαιρνα πίπα ενώ αυτός οδηγούσε. Στη βίλλα με περίμεναν 4 φίλοι του από 50 μέχρι 65 ετών, παντρεμένοι επιχειρηματίες με ονομαστές οικογένειες. Με περίμεναν στο σαλόνι…».

Όπως διαβάζουμε στο flock.gr η ιστορία μόλις τώρα γίνεται… απαγαορευμένη: «-”Σας το έφερα το πουτανάκι” τους είπε ο διευθυντής μου…

Ήμουν ντυμένη με μίνι μαύρο φουστάνι, κόκκινο μπουστοσακκάκι, δικτυωτό καλσόν και κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες. Μου ζήτησαν για να τους καβλώσω, να αλλάξω και μου έδωσαν να φορέσω μια στολή καμαριέρας που είχαν αγοράσει από sεx shop. Καθόντουσαν στους καναπέδες κι εγώ άρχισα να σερβίρω έναν ένα τα ποτά τους και να χαϊδεύω τις πούτσες τους. Ήταν όλοι πολύ καυλωμένοι και πρέπει να είχαν πάρει Viagra. Άρχισα να τους παίρνω πίπες έναν-έναν χωριστά πηγαίνοντας από τον ένα καναπέ στον άλλο πεσμένη στα 4. Ενώ έπαιρνα πίπα στον διευθυντή μου, ένας απ’ τους ήρθε από πίσω κι άρχισε να με γαμάει. Αυτό ήταν, άρχισαν να μου αλλάζουν στάσεις να με πηδάνε παρτούζα όλοι, να με βρίζουν, να με ταπεινώνουν φωνάζοντας με πουτάνα, τσούλα κλπ.

Πέντε ερωτικές ιστορίες πρωκτικού σ3ξ: «Με έστειλε για ράμματα!» – «Είναι η απόλυτη απόλαυση»

Αυτή η νέα άνοιξη τους έδινε μια δύναμη, μια ψευδαίσθηση που παράλληλα μα τα φράγκα που είχαν τους δημιουργούσε ένα ελιξίριο νεότητας και ισχύος. Το έβλεπες στα μάτια τους. Με πήδηξαν πάνω από 2 ώρες σε όλες τις στάσεις και σε όλους τους συνδυασμούς. Για πρώτη φορά είχα διπλή διείσδυση με φυσικούς πούτσους γιατί με τον άντρα το κάναμε με πλαστικό ομοίωμα. Ευτυχώς είχα λαδωθεί καλά και δεν πόνεσα ιδιαίτερα. Στο τέλος έχυσαν μέσα σε ένα ποτήρι και μου ζήτησαν να κάνω γαργάρα και να τα καταπιώ. Το έκανα κοιτώντας τους στα μάτια. Τους έστειλα αλλά αυτό που τους αποτελείωσε ήταν η πίπα μέχρι τέλους που έκανα στον καθένα τους ξεχωριστά. Ήταν σαν χαριστική βολή. Δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Έφυγα με ταξί γιατί κανένας δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει.

Στον δόμο ο ταξιτζής, ένας μουστακαλής ψηλέας που ίσα-ίσα χωρούσε, με περιεργαζότανε από τον καθρέφτη συνέχεια. Κάπου στην διαδρομή έκανε στην άκρη. Δεν έφερα αντίρρηση. Βγήκε. Εγώ στήθηκα στο πίσω κάθισμα κι αυτός όρθιος απ’ έξω με γάμησε κι από τις δύο τρύπες. Ήταν όμορφα γιατί ο τύπος ήταν ιδιαίτερα προικισμένος. Όταν φτάσαμε σπίτι κατέβηκα κι ενώ έβγαζα τα χρήματα για την πληρωμή του είπε

-”Κούρσα πληρωμένη μαντάμ” μου έκλεισε το μάτι και χάθηκε στο σκοτάδι.

Αισθάνθηκα πουτάνα με όλη την σημασία της λέξης κι ερεθίστηκα ιδιαίτερα. Αργότερα εξιστορώντας στον άντρα μου την περιπέτεια μου με περιποιήθηκε με ένα καλό γαμήσι φροντίζοντας να έχω γεμάτη με την μια τρύπα με τον πλαστικό “εραστή” μου ενώ αυτός μου ξέσκιζε την άλλη.

Περασμένες 12 πήγα για ύπνο γιατί την επομένη είχα δουλειά. Πήγα στην ώρα μου. Ο διευθυντής ήταν ευχάριστος και χαρούμενος αλλά πίπα δεν μου ζήτησε. Τις επόμενες μέρες καθώς οι συνήθειες μας επέστρεφαν μου είπε ότι οι φίλοι του επιθυμούν πολύ μια δεύτερη φορά και μάλιστα απαιτούν να με πηδήξουν και μπροστά στον άντρα μου!!!! Αντέδρασα. Όλα αυτά που έκανα ήταν πέρα από το βλέμμα του άντρα μου. Ήταν γι’ αυτόν ένα σύμπλεγμα πραγματικότητας και φαντασίας, ψέματος και αλήθειας. Δεν ήθελα να καταστρέψω αυτή την ψευδαίσθηση. Αρνιόμουνα να πω κάτι τέτοιο στον άντρα μου.

Αληθινή ερωτική ιστορία: «Έτσι έχασα την παρθενιά μου», η Φαίη αποκαλύπτει!

Οι πιέσεις μεγάλωναν. Κάποιοι από τους φίλους του διευθυντή μου περνούσαν δήθεν τυχαία από την εταιρία μας και με πίεζαν. Μπήκαν στην μέση και τα λεφτά. Είχαν φτάσει να προσφέρουν 10000 € για την βραδιά. Οι φραγκάτοι νομίζουν ότι κάθε τι που το στερούνται ενώ θα μπορούσαν να το έχουν τους ανάβει περισσότερο. Κινδύνευα να χάσω και την δουλειά μου κι αναγκάστηκα να το πω στον άντρα μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη ο άντρας μου δέχτηκε και με προέτρεψε να το κάνω για την εμπειρία!!! Ανεβάσαμε και την τιμή στα 15000 € κι έτσι συμφωνήθηκε το ραντεβού στο ίδιο μέρος. Ο άντρας μου μόνο θα έβλεπε, θα με πήγαινε και θα με έπαιρνε από το ραντεβού. Αυτό ήταν όλο. Τα λεφτά μάλιστα από ένδειξη εμπιστοσύνης μου τα έδωσαν προκαταβολικά.

Στην βίλλα πήγαμε με το αυτοκίνητο του διευθυντή, μόνο που οδηγούσε ο άντρας μου αυτή τη φορά, ενώ στο πίσω κάθισμα σε όλη τη διαδρομή έπαιρνα πίπα στον διευθυντή μου. Στην αρχή ήταν δύσκολο να βλέπω τα μάτια του άντρα μου να με κοιτάζουν από τον καθρέφτη αλλά γρήγορα το συνήθισα. Είχα μπει στο παιχνίδι.

Με περίμεναν κι οι 4 στο σαλόνι. Ο άντρας μου κάθισε παράμερα κι ένας καμαριέρης του έφερε ποτό. Αυτή την φορά με ντύσανε πουτάνα με μια σούπερ μίνι δερμάτινη φούστα, κόκκινο μπουστάκι, διχτυωτό καλτσόν και μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο. Ξεκίνησα με ποτά και πίπες. Είχα ανάψει όταν μεγαλύτερος των γαμιάδων μου είπε προς τον άντρα μου

-”Ξέρεις πως θα σου ξεσκίσουμε την γυναίκα σου;”

Λες κι ήταν σύνθημα ορμάνε όλοι κι αρχίζουνε να με γαμάνε μαζί. Κώλος, μουνί , στόμα ήταν όλα καταλυμένα ενώ ταυτόχρονα μας βρίζανε, περισσότερο τον άντρα μου.

-”Βλέπεις μαλάκα πως σου γαμάμε την γυναίκα, θα την ξεκωλιάσουμε, θα στην ξεμουνιάσουμε την πουτάνα”

Αυτός δεν μιλούσε. Αυτοί οι φραγκάτοι καυλώνουνε με την επίδειξη της ισχύος τους και την ταπείνωση των υπαλλήλων τους. Τέτοια διαστροφή που το μάτι τους γυάλιζε.

-”Σήμερα θα στην σκίσουμε και θα στην πετάξουμε ψόφια” είπε ένας σαλλαλάζοντας “θα κάνει καιρό να ξαναγαμηθεί αν ποτέ μπορέσει να το ξανακάνει” συμπλήρωσε ένας άλλος.

-”Δεν μπορεί κανείς σας να μου σκίσει την γυναίκα. Αυτή θα σας βγάλει ΝΟΚΟΥΤ και εύκολα” ακούστηκε η φωνή του άντρα μου να σκίζει το δωμάτιο.

Έμειναν άφωνοι. Μετά μόλις συνήλθαν άρχισαν να φωνάζουνε “…θα στην σκίσουμε την τσούλα, θα της χαλάσουμε τον κώλο, θα την γκαστρώσουμε να ‘χεις να αναθρέφεις μπασταρδάκια…” κι άλλα τέτοια

-”Στοίχημα” ξανακούστηκε η φωνή του άντρα μου σαν πιστολιά

Μετά το νέο πάγωμα φωνές “Πόσο;….Που θα τα βρεις τα λεφτά ρε λιγούρη ;… Αυτά που του δώσαμε για να του γαμήσουμε την γυναίκα … Καλά στοίχημα για 15000 € θα παίξουμε ;…. Ψιλικατζίδικο μας πέρασε;”

-”15 και 35000 € πάω για 50000 €” ακούστηκε σταθερή η φωνή του άντρα μου

-”50 κι άλλα 50000 πάμε για 100000 €” φώναξε κάποιος από τους γαμιάδες μου

-”Πάει” είπε ο άντρας μου

-”Τι μόνο 100000 € κάν’ τα 200000 €” είπε ο μεγαλύτερος από την παρέα

-”Που θα τα βρει βρε ο φτωχομπινές τόσα λεφτά” είπε ένας άλλος

-”Το σπίτι μου. Πάει” είπε ο άντρας μου και συνέχισε “Όποιος πει πρώτος φτάνει ή δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του και πέσει στο πάτωμα έχασε”

-”Όχι μόνο ένας μας αλλά όλοι που είμαστε στο σπίτι” συμπλήρωσε κάποιος άλλος

Εγώ σε όλο αυτό το κονταροχτύπημα δεν ήξερα τι γίνεται τα είχα ψιλοχάσει.

-”ΕΝΤΑΞΕΙ” άκουσα τον άντρα μου κι αισθάνθηκα τους επιβήτορες να ξαναπιάνουν θέση στις τρύπες μου αλαλάζοντας σαν πολεμιστές που βρήκαν το λάφυρο τους

Με πηδούσαν με μανία. Σιγά-σιγά κατάλαβα το παιχνίδι που γινότανε. Οι φραγκάτοι θέλανε να μας γαμήσουν και να μας τα πάρουν θύμωσα κι ανέλαβα δράση. Χαλάρωσα εντελώς και τους δέχτηκα σαν να με είχανε λιώσει. Αυτοί νομίζοντας ότι με σκίζουνε φόρτσαραν. Τους άφησα να καταναλώσουνε τις δυνάμεις τους και ξαφνικά το κορμί κι οι τρύπες μου αντιστάθηκαν. Τους κόντραρα, με σπασμούς του κόλπου, του κώλου, του στόματος και των χεριών μου τους τελείωσα χωρίς να το καταλάβουν. Δεν τους άφησα να πάρουν ανάσα κι άρχισα με τσιμπούκι τον δεύτερο γύρο. Ξάπλωσα έναν του κάτω και με το μουνί τον γαμούσα ενώ συνέχιζα την πίπα στους άλλους. Ο ένας μετά τον άλλο έχυσαν και στον δεύτερο γύρο. Ξεκίνησα πατητά και τον τρίτο. Δύσκολα, πολύ δύσκολα ανταποκρίνονταν. Ρουφούσα και τρόμπαρα με μανία ενώ τους προκαλούσα

-”Έλα πηδηχταρά μου εσύ σκίσε με …. έλα ο κώλος και το μουνί μου είναι ελεύθερα ….. μπείτε ένας σας να με σκίσει”

Δεν άντεξαν κι αυτός που πίπωνα φώναξε….

-”Μη άλλο πουτάνα θα με πεθάνεις” κι ύστερα φώναξε ένας άλλος κι ο άλλος

Είχαν χάσει. Ο άντρας μου ετοιμάστηκε να πάρει τα χρήματα όταν ένας από την παρέα, ο ιδιοκτήτης της βίλας είπε.

-”Όχι είπαμε όλοι που είμαστε στο σπίτι. Άρα πρέπει να πάρει κι αυτούς” κι έδειξε τους καμαριέρηδες που έμπαιναν εκείνη την ώρα γυμνοί στο σαλόνι.

Κοιταχτήκαμε με τον άντρα μου. Οι φραγκάτοι πάντα κρύβουν την πουστιά μέσα τους έπρεπε να τους πάρω κι αυτούς.

-”Δεν υπάρχουν άλλοι” είπε κοφτά ο άντρας μου

-”Όχι μόνο αυτοί είναι και τα λεφτά είναι δικά σας αν αντέξει η πουτάνα σου” είπε και γέλασε

Αισθανόμουνα κουρασμένη αλλά η αδικία κι η πουτανιά με τσίτωσε. Στεκόταν όρθιοι μπροστά μου. Ο ένας ήταν 35άρης κι ό άλλος 25άρης. Άρχισα το τσιμπούκι αλλά κρατούσαν. Τους έπαιξα τα αρχίδια ενώ τους είχα και τους δύο στο στόμα μου. Το χέρι μου πήγε κι πίσω από τα’ αρχίδια και τους χάιδεψα την κωλοτρυπίδα. Αυτό ήταν χύσανε ταυτοχρόνως. Δεν τους άφησα έριξα τον πιτσιρικά κάτω και του έκατσα με τον κώλο. Άνοιξα τα πόδια μου και προσέφερα το ορθάνοιχτο μουνί μου στον άλλο. Μπήκε κι αρχίσανε το σφυροκόπημα. Ήταν ντούροι παρά το ότι είχανε χύσει μόλις. Ήτανε νέοι γαμώτο μου. Κάτι έπρεπε να σκαρφιστώ γιατί θα με λιώνανε. Άρχισα να χαϊδεύω το στήθος αυτού που μου γαμούσε το μουνί και τον έβλεπα. Με τα μπράτσα μου πιάστηκα από το λαιμό κι έφερα το κεφάλι του πλάι μου. Τον φιλούσα και τον έγλειφα μέχρι που έφτασα στο αφτί του. Ανατρίχιασε στο γλείψιμο. Άρχισα να του ψιθυρίζω ότι μου ερχότανε στο μυαλό….

-”Θα σε γαμήσω … Έχεις γυναίκα θα σου την γαμήσω κι αυτή, έχεις κόρη κι αυτή θα σου την γαμήσω, έχεις γιο κι αυτόν θα τον πάρω..Σου άρεσε το κωλοδάχτυλο ε; …. θα βάλω τον άντρα μου να σε πηδήξει … έχει 25 πόντους πούτσα για την σούφρα σου … μόλις με χύσεις θα σε γαμήσει …. ξέρεις πως γαμάει απίθανα … πούστη μου θα σε σκίσει..θα…”

Αληθινή ερωτική ιστορία: Η Ναταλία έκανε σ3ξ με την κολλητή της! «Θέλω να το κάνουμε κάθε μέρα»

Τον ένοιωσα να τινάζεται να φωνάζει και να χύνει με σπασμούς. Από την ένταση κι ο από κάτω μου τα έχυσε στην σούφρα. Δεν τους άφησα ούτε για ανάσα. Ξεκαρφώθηκα από τον μικρό και του έκατσα με το μουνί στην μούρη ενώ ξάπλωσα πάνω του σ’ ένα 69 και πήρα την πούτσα του στο στόμα. Πήρα και τη άλλη πούτσα του μεγαλύτερου και την σήκωσα λίγο. Τον έστειλα να μου γαμάει τον κώλο ενώ συνέχισα το 69 με τον πιτσιρικά. Σβαρνούσα το μουνί στην μούρη του πιτσιρικά κι έδινα κωλιές στον μεγαλύτερο που όλο και πιο πολύ σκλήραινε στον κώλο μου. Πάνω κάτω δεν ξέρω πόση ώρα, με τον κώλο μου να σφίγγει και να ξεσφίγγει στον πούτσο του γαμιά μου και τον πιτσιρικά να χάνεται στο βάθος του λαρυγγιού μου, χύσανε.

Έδειχναν να παραπαίουν. Τώρα ήταν το τελικό χτύπημα. Τους έβαλα να κάτσουν διχάλα στο πάτωμα με τις ψωλές τους να ενώνονται.

-”Θέλω να σας πάρω και τους δυο από το μουνί” τους είπα

Μόλις οι ψωλές τους αγγίξανε η μια την άλλη σκιρτήσανε. Άρχισα να τις παίζω και να τις τρίβω μεταξύ τους. Καύλωσαν. Τους πίπωνα και τους τις μαλάκιζα. Το χέρι μου χώθηκε από κάτω κι έβαλα και τις κωλοτρυπίδες τους στο κόλπο. Τις χάιδευα και προσπαθούσα να τους τις παραβιάσω με το δάχτυλο. Έχυσαν πάνω στην ανατριχίλα αλλά εγώ συνέχισα.

-”Μη, μη άλλο δεν αντέχουμε” φώναξαν με μια φωνή

Σηκώθηκα στα πόδια μου γυμνή μόνο με τις μπότες. Τα μάτια των φραγκάτων είχαν πεταχτεί έξω. Έτριψα με την ανάποδη του χεριού μου το στόμα μου, προχώρησα σταθερά προς τον άντρα μου και του είπα

-”Πάμε”

Πήρε τα λεφτά και φύγαμε. Στο αυτοκίνητο έπεσα στο πίσω κάθισμα

-”Καργιόληδες” μονολόγησα κι αποκοιμήθηκα»

Aληθινή ερωτική ιστορία: «Να κάνω σ3ξ με τη φίλη της μου ζήτησε η γυναίκα μου»

Μία αληθινή ερωτική ιστορία διαφορετική από τις άλλες, καθώς μία σύζυγος ζήτησε από τον άντρα της να κάνει σεξ με τη φίλη της!

Κι όμως συμβαίνουν κι αυτά!

Αναλυτικά: «Θα σας διηγηθώ πως έκατσε φάση και γάμησα την φίλη της γυναίκας μου τη Σ η οποία δουλεύει στην ίδια εταιρία με εμένα και τη γυναίκα μου. Η Σ είναι μια κοπέλα όμορφη στο πρόσωπο, αλλά με μερικά παραπανήσια κιλάκια, που δεν περνάει όμως απαρατήρητη. Αν πρόσεχε λίγο περισσότερο, θα ήτανε κουκλάρα, όχι ότι τώρα δεν είναι. Είναι 1,68 ύψος με απίστευτα βυζιά μεγάλα και στητά, έχει έναν πεταχτό κώλο αλλά λίγο μεγαλύτερο από αυτόν που θα έπρεπε να έχει, αλλά είναι προκλητικός κώλος που θέλεις να της τον πάρεις.

Τον τελευταίο καιρό η Ξ, η γυναίκα μου, έχει ψυχρανθεί λίγο με τη Σ γιατί η 2η, Κρητικιά στην καταγωγή, είναι αρκετά συμφεροντολόγα. Θέλει πάντα να είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων και γενικά θέλει τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της. Αυτό τσαντίζει την γυναίκα μου, που γενικά είναι πολύ δοτικός άνθρωπος, ενώ η Σ δεν θα σου το ανταποδώσει ακόμα και τυπικά.

Μια μέρα λοιπόν στη δουλειά μας μου ζήτησε η Σ να πάω στο σπίτι της να της εγκαταστήσω έναν εκτυπωτή, μιας και είναι και το αντικείμενό μου. Φυσικά το κανονίσαμε για Σάββατο απόγευμα μιας και καθημερινή δεν θα μπορούσα. Ήρθε το Σάββατο αλλά η γυναίκα μου επειδή όπως είπα προσπαθεί να την αποφύγει, μου είπε ότι δεν θέλει να έρθει παρέα και έτσι βρήκαμε μια δικαιολογία και θα πήγαινα μόνος μου. Ο άντρας της Σ είχε και αυτός δουλειά εκείνο το Σάββατο γιατί είναι Σεφ και τελικά δεν θα μπορούσε να είναι, οπότε όλες οι συγκυρίες έγερναν σε αυτό που θα ακολουθούσε.

Πριν φύγω από το σπίτι, μου είπε η γυναίκα μου

– Τώρα που θα πας, θυμήθηκα που έλεγες ότι θες να την γαμήσεις (διάβασε την ιστορία “Το αναπάντεχο τρίο”). Γάμησέ την και για εμένα γιατί είναι πολύ κάργια.

– Μωρό μου, της λέω, αυτό το έχω σκεφτεί ήδη. Αφού σου είχα πει ότι θέλω να σου γαμήσω όλες σου τις φίλες.

Έφτασα λοιπόν στην πολυκατοικία της και για καλή μου τύχη, η κύρια είσοδος της πολυκατοικίας ήταν ανοιχτή και έτσι μπήκα στο Ασανσέρ χωρίς να χτυπήσω κουδούνι και ανέβηκα στον 4ο όροφο που είναι το διαμέρισμα. Μόλις έφτασα έξω από την πόρτα της πάτησα το κουδούνι. Στην αρχή δεν μου άνοιγε λες και δεν ήταν κανείς μέσα και χτύπησα άλλες 2 φορές και πριν πατήσω 3η φορά, ανοίγει την πόρτα και εμφανίζεται μπροστά μου με πετσέτα τυλιγμένη στο σώμα της και τα μαλλιά της, ξυπόλυτη και λαχανιασμένη,

– Ωχ, εσύ ρε Γ; Το είχα ξεχάσει τελείως ότι είχαμε κανονίσει και….καλά πως έφτασες εδώ πάνω απευθείας, δεν ήταν κλειστή η είσοδος κάτω;

– Όχι, ήταν ανοιχτή, αλλά είμαι τυχερός που ήταν ανοιχτή τελικά γιατί αν είχα πατήσει από κάτω το κουδούνι δεν θα σε έβλεπε με πετσετούλα τυλιγμένη, φρεσκομπανιαρισμένη!!!

– Άντε, βρε… σιγά το θέαμα….τι να δεις τα παραπανήσια μου κιλά; Έλα μέσα να μην καθόμαστε στην πόρτα. Και να πάω να βάλω κάτι.

Εγώ όμως το συνέχισα…

– Γιατί βρε Σ….κι μου να αλλάξεις, εμένα μου αρέσει να μείνεις κι έτσι, θα δουλέψω καλύτερα.

– Το συνεχίζεις Γ….κι μου και δεν θα σου βγει σε καλό!!!

Μου είπε και της απάντησα….

– Αν είναι να μη μου βγει σε καλό αλλά εννοείς το αντίθετο…. Τότε θα το συνεχίσω κι άλλο της λέω. Είσαι γυμνούλα δηλαδή από κάτω χωρίς τίποτα;

– Γ… τι έγινε; Είσαι πολύυυυυ…. “Επιθετικός”….. και…. Δεν ξέρω αν μου κάνεις πλάκα.

– Τι πλάκα να σου κάνω. Βγάλε την πετσέτα και θα δεις αν κάνω πλάκα.

Είχε κοκκινήσει σαν παντζάρι, αλλά την έβλεπα ότι γούσταρε τρελά.

– Με έχεις κοκαλώσει με αυτά που μου λες και…».

Και τώρα, όπως διαβάζουμε στο erotikes-istories.com, η ιστόρια… ξεφεύγει: «Δεν πρόλαβε να τελειώσει και την πλησιάζω την παίρνω αγκαλιά και της δίνω ένα φιλί με γλώσσα στο στόμα ενώ με το ένα χέρι της χουφτώνω τον κώλο και της το προχωράω προς το μπούτι και της σηκώνω το πόδι σιγά σιγά προς τη μέση μου. Είχε αναστατωθεί και δεν ήξερε τι να κάνει, το φιλί όμως το ανταπέδωσε και συνέχισα να την φιλάω και τώρα τα χέρια μου της έπιαναν τα στήθη πάνω από την πετσέτα. Δεν άντεξε και την έβγαλε μόνη της και την άφησε να πέσει κάτω.

– Θέλω να σε γαμήσω γλυκά, δυνατά και άγρια,

της ψυθήρισα στο αυτί και μετά της το έγλυψα και άρχισε να τρέμει από κάβλα.

– Γαμησέ με όπως θέλεις, θα σε γαμήσω κι εγώ.

Και πλέον οι άμυνές της είχαν πέσει. Με βούτηξε και με οδήγησε απευθείας στον καναπέ του σαλονιού της. Έκατσε όπως ήταν γυμνή και ενώ ήμουν όρθιος μου ξεκούμπωσε πάρα πολύ γρήγορα το παντελόνι, μου έβγαλε έξω τον καβλωμένο πούτσο μου και τον πήρε με μιας στο στόμα της. Τον έγλυφε σαν τρελή, λες και είχε να πάρει πίπα χρόνια. Με τσιμπούκωνε και έτρεμε από ευχαρίστηση και ηδονή.

– Ετσι καβλα μου, της είπα, Ετσι πάρτον στον στόμα σου. Γλύψε μου την πούτσα μου. Μπράβο πουτανίτσα μου έτσι γλύψτον, λιώστον μου.

Μόλις της μίλησα έτσι άρχισε να τελειώνει και να με τσιμπουκώνει ακόμα πιο τρελά. Της έφτανε όλος μέσα στο στόμα της αν και μεγάλος, μέχρι που ακουμπούσε με την γλώσσα της τα αρχίδια μου. Τέτοιο τσιμπούκι δεν μου έχουν ξανακάνει. Έγλυφε τα αρχίδια μου και τα ρουφούσε και έβγαζε μουγκρητά ευχαρίστησης,

– Μμμμμμμμ!!!!Μμμμμμμμμ!!!!!Μμμμμ, τι πουτσα!!!Μμμμμμ!!!Σου αρέσει όπως στον γλύφω;Μμμμμμμ!!!

– Ναι πουτανάκι μου, πίπωσέ με τσιμπουκλού μου.

– Θέλω να κάνουμε 69, μου είπε

και με κάθισε ανάσκελα στον καναπέ και ανέβηκε επάνω μου φέρνοντας τον κώλο της και το μουνί της στο κεφάλι μου. Άρχισα να την γλύφω και να γεύομαι τα υγρά της ενώ εκείνη μου ρουφούσε τον πούτσο με μανία και πότε τον ρουφούσε και τον έπαιζε και πότε μου τον έπιανε από τα αρχίδια, για να φουσκώνουν και έγλυφε το καβλί μου. Άρχισα να της χώνω την γλώσσα μου στον κώλο της και αμέσως άρχισε πάλι να τρέμει. Μόλις της έβαλα και δάχτυλο μου είπε,

– Θες να μου γαμήσεις τον κώλο;; Εγώ θέλω πολύ!!!!

– Δεν θα στον γαμήσω απλά θα σε ξεκωλιάσω καργιολίτσα μου!!!

Και σηκώθηκε από πάνω μου, στήθηκε πάνω στον καναπέ στα 4 και μου τούρλωσε την κωλάρα της με την κωλοτρυπίδα της έτοιμη για εισχώρηση. Της τον έμπηξα με τι μια και έβγαλε κραυγή ηδονής,

– ΑΑΑΑΑΑΧ, ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ, ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ, πήδα με πουτσαρά μου!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!!!

Και άρχισα ένα ατελείωτο πήδημα από τον κώλο της. Δεν πόνεσε ούτε μια στιγμή και από την αρχή γούσταρε την πούτσα μου στην κωλοτρυπίδα της.

– Σου αρέσει η πούτσα μου στον κώλο σου;ΕΕΕ;;; Πες μου πουτανάκι μου σου αρέσει;

Σου αρέσει να το παίρνεις από τον άντρα της φίλης σου; Ο άντρας σου σε παίρνει από εδώ συχνά εεε;;;

– Όχι, ο άντρας μου δεν με γαμάει συχνά, γι’ αυτό πήδα με εσύ, σκίσε με γαμιά μου!!! ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑ, ΑΑΑΧ, ΑΑΑΧ,Μμμμμμμ!!!!

– Είσαι μια ξεκωλιάρα κι εσύ σαν την φίλη σου, σας αρέσει να τρώτε πούτσα από την κωλοτρυπίδα σας. Είστε πουτάνες όλες οι φίλες. Έτσι πηδάω και την Ξ έτσι έχω πηδήξει και την Α…. θα τρώτε πούτσα στον κώλο από εμένα συνέχεια.

– Ναι καβλιάρη μου, πήδηξέ με, γάμα μου την κωλάρα μου, σκίσε μου τον πάτο γαμιά μου, ναιαιαιαιαι, αααααχ,αχ,αχ,αχ,αχ,αχ,αχ,αχ, θελω, θελω, θελω να τον τρώω από τον κώλο από εσένα πηδηχταρά μου!!!

Την γύρισα να μου τον πάρει στο στόμα της να μου τον σαλιώσει και την γύρισα μετά με το κεφάλι στο πάτωμα και τα πόδια όρθια, τα οποία της τα γύρισα προς το κεφάλι της και της τον ξαναέβαλα στην κωλοτρυπίδα της και τον έσπρωχνα όσο πιο βαθιά πήγαινε. Δεν διαμαρτυρόταν η καργιόλα, τα αρχίδια μου από την δύναμη που την ξεκώλιαζα, της χτυπούσαν την κωλοτρυπίδα και της την έβαζα όλη μέσα. Βγήκα από μέσα της και πλησίασα στο κεφάλι της, όπως ήταν ακουμπισμένο στο πάτωμα και ανάσκελα αλλά με τα πόδια όρθια και έσκυψα για να μου γλύψει τον πούτσο ξανά, αλλά εκείνη μου είπε,

– Θέλω να σου γλύψω την κωλοτρυπίδα, φέρε μου να σε γλύψω στον κώλο,

Θέλω τον κώλο σου πηδηχταρά μου,

Και της τον πήγα στο στόμα, μου ρούφηξε την κωλοτρυπίδα και έχωνε την γλώσσα της με μανία και έβγαζε ήχους ηδονής, ενώ με το χέρι της έτριβε το μουνί της και έχυνε ακατάπαυστα. Την γύρισα ξανά στα τέσσερα και της τον έχωσα στο μουνί της που ήταν τίγκα στα υγρά.

– Σε ξεμουνιάζω, πουτάνα, ο άντρας σου θα έρθει και θα σε βρει ξεμουνιασμένη και ξεκωλιασμένη. Είσαι πολύ μεγάλη καργιόλα, θα σε παλουκώνω στο μουνί και στον κώλο μέχρι το βράδυ.

– Ναι ρε πούστη πήδα με, είμαι πουτάνα και γαμιόλα, γάμησέ μου ότι έχω και δεν έχω, έτσιιιιιιιιιιι, έτσιιιιιιι

Και της τον ξαναέχωσα στον κώλο τραβώντας της τα μαλλιά και κλείνοντας το στόμα της και εκείνη το απολάμβανε έχοντας τουρλώσει τον πισινό της σε τέτοια κλήση που έμπαινε ο πούτσος μου όλος μέσα της με μανία και βίαια. Της χτυπούσα τα κωλομάγουλα και της τα είχα κοκκινήσει. Της πατούσα το κεφαλι της με την πατούσα μου στο πάτωμα ενώ της τον έχωνα στον κώλο. Εκείνη μου έγλυφε τα δάχτυλα του ποδιού μου και κυρίως το μεγάλο λες και ήταν πούτσα. Τα χέρια μου μετά ήταν ελεύθερα καθώς η πούτσα μου μπαινοέβγαινε στον κώλο της και της χτυπούσα ρυθμικά σφαλιάρες στα κωλομέρια της. Στη συνέχεια την έσπρωξα να γυρίσει ανάσκελα, την έπιασα από το στόμα με το χέρι μου και την έσυρα μέχρι την κουζίνα της που είχε κάτι ψηλά σκαμπό. Την σήκωσα και την έβαλα να κάτσει με πλάτη προς εμένα και ανάποδα πάνω στο σκαμπό ώστε να έχω πρόσβαση στην κωλοτρυπίδα της. Της τον έβαλα ξανά και ξανά στον κώλο της και σε διαστήματα της τον άνοιγα με τα χέρια μου. Της είχα κάνει τη σούφρα της σε μέγεθος πορτοκαλιού.

– Στην έχω ξεσκίσει την κωλάρα σου, αλλά θέλω να σε πηδάω για ώρα. Ο Κώλος σου είναι για να έχει μόνιμα μια πούτσα μέσα του. Θα σε πηδάω και στη δουλειά στις τουαλέτες όποτε θέλω. Θα σε ξεφτιλίζω όποτε γουστάρω.

– Ναι, ρε μαλάκα, θα σου κάθομαι όποτε θες και στη δουλειά, θα στήνομαι στην τουαλέτα με τα χέρια στον τοίχο και θα σε αφήνω να μου γαμάς τον κώλο.

Η φίλη μου θα τρώει κέρατο τρελό και θα είμαι εγώ η πουτάνα που θα την απατάς.

– Η φίλη σου μου είπε να σε γαμήσω σήμερα γιατί την έχεις φτησμένη, γι’αυτό σε ξεφτυλίζω τώρα.

– Είναι μεγάλη καργιόλα η φίλη μου, αλλά αφού γουστάρει να με πηδάς, θα με πηδάς όποτε θες. Θέλω να με πηδήξεις και μπροστά της.

– Μια μέρα θα σας γαμήσω και τις 2 μαζί.

Και συνέχισα να της ξεκωλιάζω για κανένα 2ωρω. Είχε χύσει αμέτρητες φορές. Μόλις έφτασα στο αποκορύφωμα, της τα έριξα στην μάπα της και της τα πασάλειψα με τα χέρια μου. Εκείνη τα έπαιρνε με τα δικά της τα χέρια και τα έβαζε στο στόμα της και τα κατάπινε.

– Με έχεις ξεσκίσει, μου είπε, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Τι γαμήσι ήταν αυτό…. Δεν έχω ξαναγαμηθεί έτσι στη ζωή μου.

– Ξέρεις κάτι, γύρνα να στον ξαναβάλω στον κώλο, όσο θα γλύφεις το πάτωμα που μου έπεσαν μερικά…

– Είσαι αχόρταγος, μου είπε

Και έκανε αυτό που της είπα. Η ψωλή μου ξαναμπήκε στον κώλο της και αυτή έγλυφε το πάτωμα. Ο απόλυτος ξεφτυλισμός.

– Είσαι πολύ ξεφτιλυσμένη γκόμενα, της είπα, αλλά γουστάρω την κωλάρα σου, γλύψτα όλα, δεν θέλω να μείνει σταγόνα χαμένη.

– Πήδα μου τον κώλο και εγώ θα τα καθαρίσω όλα, θέλω συνεχίσεις να μου γαμάς τον πρωκτό μέχρι το πρωί.

Και συνεχίσαμε για κανένα μισάωρο ακόμα να την παίρνω από πίσω. Αυτή τη φορά τελείωσα μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Την έβαλα να αδειάσει τα χύσια μου μέσα σε ποτήρι κρασιού και την έβαλα να τα πιεί. Έγλυφε και το εσωτερικό του ποτηριού. Κάναμε μπάνιο μαζί, τριφτήκαμε, φιληθήκαμε, μου ξαναπήρε τσιμπούκι και μετά βγήκαμε. Ο άντρας της δεν είχε γυρίσει και θα αργούσε μιας και ήταν Σεφ και βρισκόταν σε μια εκδήλωση.

– Μακάρι να μπορούσες να μείνεις εδώ σήμερα, μου είπε, θα ήθελα άλλον έναν γύρο.

– Το ξέρω δεν θα με χάλαγε, αλλά έχω και μια γυναίκα και ένα σπίτι, της είπα.

– Αλήθεια μου είπες πριν ότι ή Ξ σου είπε να με γαμήσεις;

– Αλήθεια, Ναι. Την έχεις στεναχωρήσει που έχεις χαθεί και δεν την παίρνεις ένα τηλέφωνο ενώ εκείνη το έκανε, μέχρι που είδε ότι εσύ δεν ήσουν εντάξει απέναντί της.

– Ναι, έχει δίκιο, θα προσπαθήσω να το διορθώσω. Άλλωστε τώρα έχω και λόγο, εσένα να με πηδάς όπως σήμερα.

– Χαίρομαι που θα γίνω αιτία να τα ξανά βρείτε.

– Και η Α; τι ήταν αυτό που είπες για την Α;

– Την Α, την γαμήσαμε μαζί με την Ξ. Την πήραμε παρτούζα (διάβασε το “Τριο με την φίλη της γυναίκας μου και η σοκολατόπιτα”) και μάλιστα θέλει και αυτή να το συνεχίσουμε.

– Δεν υπάρχει αυτό, γάμησες την Α, εμένα, γαμάς την Ξ έτσι κι αλλιώς….εεε τι σου έμεινε, να γαμήσεις την Χ και την Μ.

– Αυτός είναι ο στόχος μου, της είπα, γιατί είστε όλες πουτανίτσες τελικά.

– Αλλά νομίζω πως πρέπει να φύγω.

Χαιρετηθήκαμε με γλωσσόφιλα και μου έπιασε τον πούτσο φεύγοντας. Τώρα βιαζόμουνα να πάω σπίτι να διηγηθώ στην Ξ την περιπέτειά μου και πως εκδικήθηκα την φίλη της για πάρτη της».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σeξ επανασύνδεσης! Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο… δυνατό;

Πέντε ερωτiκές ιστορίες πρωκτiκού σ3ξ: «Με έστειλε για ράμματα!» – «Είναι η απόλυτη απόλαυση»

Δείτε περισσότερα θέματα για σeξ στο Youweekly.gr

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.