ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Στο Αυτόφωρο ο καθηγητής γuμνασίου – Κατηγορείται για παρενόχληση μαθητών του (video)

October 16, 2026


Ποινική δίωξη στον καθηγητή που κατηγορείται για σeξουαλική παρενόχληση μαθητών του (video)Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ο 58χρονος καθηγητής Φυσικής Αγωγής που υπηρετούσε σε Γυμνάσιο της Βούλας και κατηγορείται για σeξουαλική παρενόχληση τριών ανήλικων μαθητών.Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.Το μεσημέ…

Ποινική δίωξη στον καθηγητή που κατηγορείται για σeξουαλική παρενόχληση μαθητών του (video)

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ο 58χρονος καθηγητής Φυσικής Αγωγής που υπηρετούσε σε Γυμνάσιο της Βούλας και κατηγορείται για σeξουαλική παρενόχληση τριών ανήλικων μαθητών.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο

Το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2026, ο 58χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ο καθηγητής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες μαθητών του σχολείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Η σύλληψή του είχε πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, ενώ μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης απομακρύνθηκε από το σχολείο. Παράλληλα, έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.

Η καταγγελία της μητέρας της 13χρονης

Η υπόθεση έφτασε στις Αρχές έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα μιας 13χρονης μαθήτριας στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο καθηγητής φέρεται να έπιασε τη μαθήτρια στον μηρό κατά τη διάρκεια του μαθήματος της γuμναστικής.

Μετά τη συγκεκριμένη καταγγελία εξετάστηκαν και άλλοι μαθητές. Δύο από αυτούς φέρονται να ανέφεραν ότι, σε προγενέστερο χρόνο, ο ίδιος καθηγητής τούς είχε αγγίξει στα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Τι υποστηρίζει το σχολείο

Από την πλευρά της σχολικής μονάδας αναφέρεται ότι η διεύθυνση δεν γνώριζε όσα περιλαμβάνονται στις καταγγελίες των ανηλίκων.

Η δικαστική διερεύνηση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ο 58χρονος αρνείται τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί εναντίον του.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.