Παρασκήνιο. Τα μυστικά του Μαρινάκη για το Mega. Τα στούντιος και το βλέμμα στο ΟΡΕΝ

July 8, 2020


Σας γράφουμε εδώ και μήνες πώς η φετινή χρονιά κρύβει πολλές εκπλήξεις στην τηλεοπτική πιάτσα. Το παρήγορο είναι πως ο Μαρινάκης μπαίνει ώς νέος παίκτης στην πιάτσα και θυμίζει λίγο απο τους παραδοσια…


Διαβάστε περισσότερα...

Σας γράφουμε εδώ και μήνες πώς η φετινή χρονιά κρύβει πολλές εκπλήξεις στην τηλεοπτική πιάτσα. Το παρήγορο είναι πως ο Μαρινάκης μπαίνει ώς νέος παίκτης στην πιάτσα και θυμίζει λίγο απο τους παραδοσιακούς ιδιοκτήτες του παρελθόντος.

Τι εννοώ;

 

 

Είναι αυτός που βλέπει απο κοντά πρόσωπα της αγοράς, κλειδώνει συμφωνίες και μεταφέρει το όραμά του για έναν σταθμό που θέλει να τον δεί πρώτο. Άλλωστε είναι γνωστό πώς ο Μαρινάκης θέλει τα “παιδιά” του πάντα στην κορυφή. Πάντα πρώτα.

Οι εκπλήξεις πολλές. Ο ίδιος έχει το βλέμμα του σε όλα τα “μαγαζιά” και στο ΟΡΕΝ, μιας και μαζεύει “τα ασημικά” όλων… και προσφέρει “ανέσεις” που εκείνοι δεν μπορούν.  Προβαίνει σε κινήσεις έκπληξη. Σκοπεύει ν΄αγοράσει στούντιος, ενώ αναμένεται ν’ ανακοινώσει σε λίγο καιρό μια νέα ισχυρή ομάδα, απο νέους ανθρώπους και όχι κόλακες που θ΄αναλάβουν απο την επικοινωνία μέχρι εκπομπές και στελέχη στην διοίκηση που πρεσβεύουν το νέο αίμα της πιάτσας.

 

Την ώρα που άλλοι προσπαθούν με πορδές να βάψουν αυγά ο Μαρινάκης δημιουργεί την τηλεόραση του μέλλοντος ενώ μέσα στα άμεσα σχέδια του είναι να πάρει και την τελευταία πανελλαδική άδεια για το ΟΝΕ, προκειμένου να γίνει ο “μεγαλύτερος παίκτης της πιάτσας”

 

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.