Το 95% των ανθρώπων δεν λύνει αυτό το τεστ παρατηρητικότητας. Εσύ μπορείς να βρεις το 1;

June 6, 2020


Η επίσκεψη στους γιατρούς είναι κάτι το αγχωτικό, και πολλοί μπορεί να φοβούνται τον οφθαλμίατρο. Με το παρακάτω τεστ θα ελέγξετε μόνοι την όρασή σας.
Ο χρήστης του YouTube BigKnows δημοσιοποίησε ένα…


Διαβάστε περισσότερα...

Η επίσκεψη στους γιατρούς είναι κάτι το αγχωτικό, και πολλοί μπορεί να φοβούνται τον οφθαλμίατρο. Με το παρακάτω τεστ θα ελέγξετε μόνοι την όρασή σας.

Ο χρήστης του YouTube BigKnows δημοσιοποίησε ένα βίντεο με ένα τεστ όρασης. Διαφέρει από τα τεστ προσωπικότητας, και μπορεί να αποκαλύψει το πόσο καλά βλέπετε. Φυσικά δεν είναι και το πιο επιστημονικά αποδεκτό τεστ όρασης, αλλά βοηθάει.

Μπορείτε να δοκιμάσετε και τα γυαλιά σας, δηλαδή το να συγκρίνεται το πώς τα πήγατε με τα γυαλιά και πως χωρίς αυτά. Αρχικά πρέπει να βρείτε το γράμμα Β που είναι ανάμεσα σε διάφορα R. Επίσης πρέπει να διακρίνεται το ‘1’ ανάμεσα στα ‘l’.

Το τεστ είδε και ένας κανονικό οφθαλμίατρος και όπως φαίνεται είναι τόσο δύσκολο όσο ισχυρίζονται στο διαδίκτυο. Θέλετε να δοκιμάσετε την όρασή σας; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί! Πώς τα πήγατε;

Test: Το τελευταίο ψηφίο του έτους που γεννηθήκατε αποκαλύπτει ένα τεράστιο μυστικό για τη ζωή σας

Η χρονιά που γεννηθήκαμε παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μας. Ωστόσο, το πιο σημαντικό, είναι το τελευταίο ψηφίο του έτους που ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο. Τι σημαίνει; Μάθετε αναλυτικά στο παρακάτω test.

Διάφορα στοιχεία αντιπροσωπεύουν αυτόν τον αριθμό. Υπάρχουν 5 στοιχεία: Αέρας, Φωτιά, Γη, Ξύλο και Νερό…Αυτά τα στοιχεία, λένε πολλά για τον χαρακτήρα κάποιου, όπως για παράδειγμα τις συνήθειές του. Εσείς τι χρονιά γεννηθήκατε; Διαλέξτε το τελευταίο ψηφίο σας και βρείτε σε ποιο στοιχείο αντιστοιχεί.

Μέταλλο (0-1)

Οι εκπρόσωποι του στοιχείου αυτού έχουν πολύ δυνατό χαρακτήρα και αντοχή. Είναι ανεξάρτητοι και πρόθυμοι να κάνουν μόνοι τους πράγματα. Θέλουν να ζουν αρμονικά και έχοντας αγάπη στην ζωή τους. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους. Τα μειονεκτήματά τους είναι η επιθυμία για δύναμη, τα πολυτελή αγαθά και το χρήμα.

Τι σημαίνει το έτος γέννησής μας;

Νερό (2-3)

Οι εκπρόσωποι του στοιχείου του νερού είναι ευγενικοί, γοητευτικοί και συμπονετικοί άνθρωποι. Έχουν μεγάλη φαντασία και δημιουργικότητα και αυτό τους κάνει πετυχημένους στα επαγγέλματα που σχετίζονται με την τέχνη. Έχουν πολύ καλό ένστικτο και προσέχουν την λεπτομέρεια.

Ξύλο (4-5)

Έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και είναι δουλευταράδες. Έχουν την επιθυμία για καινοτομία, για νέες εμπειρίες και ονειρεύονται να εξερευνήσουν τον κόσμο με τα παράξενα μέρη και τους γρίφους του. Ποτέ δεν συμπεριφέρονται εγωιστικά.

Φωτιά (6-7)

Οι εκπρόσωποι του στοιχείου της Φωτιάς λατρεύουν την περιπέτεια και ονειρεύονται να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Ενθουσιάζονται εύκολα, είναι γοητευτικοί και αυθόρμητοι και ξέρουν πώς να προσελκύουν τους ανθρώπους.

Γη (8-9)

Οι εκπρόσωποι του στοιχείου της γης είναι αξιόπιστοι και φιλόδοξοι. Σκέφτονται προσεκτικά τα πάντα και ποτέ δεν κάνουν τρέλες. Λατρεύουν την πειθαρχία και την τάξη και γι’αυτό θέλουν να πηγαίνουν με βάση το πρόγραμμά τους. Το άγνωστο είναι ο μεγαλύτερος τους φόβος.

Κι επειδή το Athensmagazine.gr “φροντίζει” για την ψυχαγωγία σας, δείτε εδώ ένα μαθηματικό quiz με σπίρτα που μόνο το 6% των ανθρώπων καταφέρνει να λύσει.


Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.