Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Δεν θα μπορούσα να την έχω κόρη, δεν βγαίνει χρονικά»

June 1, 2025


Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για τη ζωή της σήμερα, αλλά και τη σχέση της με τον χρόνο.Όπως ανέφερε αρχικά η ηθοποιός στην ψυχή της νιώθει έφηβη. «Στην ψυχή μου αισθάνομαι 15. Αυτό μου έχει κάνει και ζημιά. Έχω χάσει όλα μου τα λεφτά, είμαι μια φτωχή, διότι εμπιστευόμουν… τώρα είναι αργά γιατί τα έχασα…» είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για τη ζωή της σήμερα, αλλά και τη σχέση της με τον χρόνο.

Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού

Όπως ανέφερε αρχικά η ηθοποιός στην ψυχή της νιώθει έφηβη. «Στην ψυχή μου αισθάνομαι 15. Αυτό μου έχει κάνει και ζημιά. Έχω χάσει όλα μου τα λεφτά, είμαι μια φτωχή, διότι εμπιστευόμουν… τώρα είναι αργά γιατί τα έχασα…» είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.