
Θυμάσαι πώς η Κατερίνα Καραβάτου μάς είχε εμπνεύσει το περσινό Πάσχα με τον πιο όμορφο και φυσικό τρόπο βαψίματος αυγών;
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a);
v.self !== v.top && (v.frameElement.style.c…
Θυμάσαι πώς η Κατερίνα Καραβάτου μάς είχε εμπνεύσει το περσινό Πάσχα με τον πιο όμορφο και φυσικό τρόπο βαψίματος αυγών;
Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε μπει στην κουζίνα μαζί με τα παιδιά της, την Αέλια και τον Αρίωνα, και όλοι μαζί δημιούργησαν μικρά… έργα τέχνης, χρησιμοποιώντας φύλλα, τσόφλια από κρεμμύδια, φυσικές βαφές και απλά υλικά όπως τούλι.
Η διαδικασία ήταν δημιουργική και γεμάτη χαρά, γέλια και οικογενειακές στιγμές.
Με μεράκι και φαντασία, τα πασχαλινά αυγά τους απέκτησαν ξεχωριστά σχέδια και φυσικές αποχρώσεις, αποδεικνύοντας πως οι πιο όμορφες παραδόσεις είναι αυτές που μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου.
Αν ψάχνεις έμπνευση για φέτος, ίσως αξίζει να θυμηθείς εκείνες τις υπέροχες ιδέες της Κατερίνας Καραβάτου και να δοκιμάσεις κι εσύ κάτι παρόμοιο γιατί τελικά, η μαγεία του Πάσχα κρύβεται στις απλές, αυθεντικές στιγμές .
Δες τις εικόνες που είχε δημοσιεύσει δείχνοντάς μας βήμα βήμα πώς τα έφτιαξαν









