
Η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής της ξεκίνησε για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του.
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
…
Η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής της ξεκίνησε για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του.
Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ανεβάζοντας τρυφερά στιγμιότυπα και συνοδεύοντάς τα με λόγια που αποτυπώνουν απόλυτα τα συναισθήματά της.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες:
Στις εικόνες που δημοσίευσε, το δωμάτιο στο μαιευτήριο είναι γεμάτο ροζ μπαλόνια και διακοσμητικά, δημιουργώντας ένα σκηνικό γιορτής για τον ερχομό της μικρής Πολυξένης-Αλεξάνδρας. Δίπλα της βρίσκεται και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τον οποίο μοιράζεται αυτές τις πρώτες, μοναδικές στιγμές ως μαμά και μπαμπάς πλέον.
Στην ανάρτησή της, η Κατερίνα Καινούργιου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς που στάθηκαν στο πλευρό της, αλλά και τη μαία της, τονίζοντας τη στήριξη και τη φροντίδα που έλαβε σε κάθε στάδιο του τοκετού. Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο μαιευτήριο ΡΕΑ, όπου ξεκίνησε «η πιο όμορφη ιστορία της ζωής της».









