Το σπυρί είχε βγει δίπλα από το μάτι. Ήταν σκληρό και εμπόδιζε ακόμη και την όραση της. Έπρεπε να σπάσει.
Η δρ Λι στη συγκεκριμένη περίπτωση έσπασε ένα σπυράκι από μια ηλικιωμένη ασθενή …
Το σπυρί είχε βγει δίπλα από το μάτι. Ήταν σκληρό και εμπόδιζε ακόμη και την όραση της. Έπρεπε να σπάσει.
Η δρ Λι στη συγκεκριμένη περίπτωση έσπασε ένα σπυράκι από μια ηλικιωμένη ασθενή της το οποίο, ή ίδια χαρακτήρισε σαν «η μάνα των σπυριών». Το σπυρί αν και στην επιφάνεια του δεν φαινόταν να μοιάζει μεγάλο εντούτοις, μέσα του έκρυβε μια τεράστια μάζα, την οποία η Λι έβγαλε. Εμπόδιζε μάλιστα την ηλικιωμένη να βλέπει καλά.
Η γιατρός καθαρίζει την περιοχή και με το νυστέρι της κάνει μικρές τομές γύρω από το σπυρί προσπαθώντας να μην πονέσει την ασθενή. Κάνει μια πρώτη προσπάθεια να το σπάσει η οποία αποτυγχάνει και αναγκάζεται να κάνει και άλλη τομή επάνω στη «μύτη» του σπυριού.
Στη συνέχεια σπρώχνει με τα δάχτυλα της και πιέζει. Το σπυρί ανοίγει και από μέσα βγαίνει μια σκληρή ουσία, μαζί με πύον. Και βγαίνει, και δεν σταματά να βγαίνει. Η γιατρός πιέζει το «εξαχθέν προϊόν» το οποίο παρουσιάζει μια ασυνήθιστη σκληρότητα. Τελικά καθαρίζει το εσωτερικό του δέρματος και ανακουφίζει την ασθενή της.