Μετά το ΟΡΕΝ και την φαρμακοποιό και η Berto Lucci μηνύει τον μαϊμου ρεπόρτερ###

March 17, 2020


Με σχετική ανάρτηση μετά το Open Tv και την φαρμακοποιό, απάντησε και η εταιρεία BERTO LUCCI και δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του απαράδεκτου ψευτο-δημοσιογράφου που απείλησε την φαρμακοποιό,…


Διαβάστε περισσότερα...

Με σχετική ανάρτηση μετά το Open Tv και την φαρμακοποιό, απάντησε και η εταιρεία BERTO LUCCI και δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του απαράδεκτου ψευτο-δημοσιογράφου που απείλησε την φαρμακοποιό, ενώ στο προσωπικό του προφίλ στο facebook υποστηρίζει ότι εργάζεται ως ambassador για την συγκεκριμένη εταιρεία ένδυσης. 

Ο Θανάσης Ζερβουδάκης κάτοικος Ψυχικού, δηλώνει δημοσιογράφος και απειλεί φαρμακοποιό, με θρασύτητα και χωρίς να γνωρίζει τις συνέπειες των πράξεών του. Ακυρώνει κάθε έννοια δεοντολογίας και προσωπικών δεδομένων και διαπράττει τρία σοβαρά ποινικά αδικήματα σε ένα βίντεο μόλις 139 δευτερολέπτων

Το πρώτο ποινικό αδίκημα είναι αυτό της απειλής, το δεύτερο της εξύβρισης και το τρίτο της έκθεσης με παράνομη καταγραφή και παρά τη θέληση ατόμου, της καταγραφής προσώπου.

Τι ορίζει ο Νόμος για απειλή;

Συμφωνα με το Άρθρο 333 του Ποινικού Κώδικα, όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

Τι ορίζει ο Νόμος για την Υποκλοπή;

Η οποιαδήποτε καταγραφή και χρήση περιεχομένου συνομιλίας χωρίς τη συγκατάθεση του καταγραφόμενου συνιστά ποινικό αδίκημα, που τιμωρείται με πολυετή κάθειρξη.

Τι ορίζει ο νόμος για εξύβριση;

Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις της δυσφήμησης (άρθρα 362 και 363), προσβάλλει την τιμή άλλου με λόγο ή με έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο Τρομακτικό


Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.