Σάλος με μοντάζ Τσίπρα-Λιγνάδη, π@ιδεραστή Μητσοτάκη: Πόλεμος Μακελειό, Documento, In.gr

February 23, 2021


Μύλος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Μακελιού, Documento και In.gr τις τελευταίες ώρες γύρω από τις ευθύνες Μητσοτάκη-Τσίπρα στην υπόθεση Λιγνάδη. Τι συμβαίνει;Φωτιά στα κομματικά γραφεία έχει ανάψει η σύλληψη το…


Διαβάστε περισσότερα...

Μύλος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Μακελιού, Documento και In.gr τις τελευταίες ώρες γύρω από τις ευθύνες Μητσοτάκη-Τσίπρα στην υπόθεση Λιγνάδη. Τι συμβαίνει;

Φωτιά στα κομματικά γραφεία έχει ανάψει η σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη για βι@σμό κατά συρροή.

Ο λογογράφος του Αλέξη Τσίπρα και διευθυντής της «Αυγής» Άγγελος Τσέκερης, πέταξε στα σκουπίδια τη δημοσιογραφία του Κώστα Βαξεβάνη, εξομοιώνοντάς της με αυτή του «Μακελειού».

Ο λόγος που ο «Τσε», όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά οι φίλοι του, άδειασε με τρόπο ωμό αποδοκιμάζοντας τον επικεφαλής του «Ντοκουμέντο», ήταν η επιχείρηση ταύτισης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με παιδεραστή, μέσω των social media.

O Άγγελος Τσέκερης με τη θέση του, έθαψε τον Κώστα Βαξεβάνη. Η θέση του έχει τεράστια σημασία, καθώς είναι από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίρα από το 2006, όταν ο τελευταίος ήταν υποψήφιος δήµαρχος Αθηναίων.

Τι έγραψε ο Άγγελος Τσέκερης;

«Μένουμε σε αυτό. Η τάση κάποιων στα σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικός κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά στον αντίπαλο. Πρώτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά κυρίως γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτά».

Τη θέση του Άγγελου Τσέκερη αποδέχτηκαν μ’ ενθουσιασμό οι διαδικτυακοί του φίλοι.

Το σχόλιο του Κ. Βαξεβάνη ανέφερε:

«Πάντα είχα την απορία γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Καλά την ΕΥΠ αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;».

Ο Άγγελος Τσέκερης έχει σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ. Υπήρξε μέλος του Ρήγα Φεραίου και αργότερα του Συνασπισμού, στου οποίου την Κεντρική Επιτροπή εξελέγη για δύο συνεχόμενες θητείες.

Για πολλά χρόνια ήταν συνεργάτης της “Αυγής” στη στήλη «Κακοήθειες», την οποία έγραφε μαζί με τον Γιώργο Κυρίτση. Μαζί συνεργάστηκαν επίσης στον ραδιοφωνικό σταθμό 105.5 Στο Κόκκινο, από την ίδρυσή του, έως το 2015.

Από τον Ιούνιο του 2015 διετέλεσε διευθυντής του Γραφείου Τύπου του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη θέση του Θοδωρή Μιχόπουλου και αργότερα προϊστάμενος Στρατηγικού Σχεδιασμού στο ίδιο γραφείο, πριν αναλάβει στις 26 Απριλίου 2018 διευθυντής της «Αυγής».

Τις τελευταίες ώρες το in.gr έγραψε ότι το Μακελειό έκανε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη μαζί με συμφωνία να ρίξουν την κυβέρνηση.

Το σχόλιο του Μακελειού:

«Ποτέ η εφημερίδα μας δεν ισχυρίστηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι παιδεραστής. Αυτό που ζητάμε είναι να βγουν και να μας πουν ποιοι έκρυβαν τον Δ.Λιγνάδη πριν τη σύλληψη του; Kαι επιπλέον πετάξτε τώρα την Μενδώνη από το Υπουργείο Πολιτισμού όπως και τον ανοιχτά ομοφυλόφιλο Νικόλα Γιατρομανωλάκη, ο οποίος φέρεται να γνωρίζει πολύ καλα τον παιδόφιλο Λιγνάδη.»

Την οργή του Κώστα Βαξεβάνη προκάλεσε και το μοντάζ Τσίπρα-Λιγνάδη που δημοσίευσε το in.gr του Μαρινάκη:

Διαβάστε το άρθρο του in.gr «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;»

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας πρωθυπουργός. Νεαρός, φέρελπις, ηγέτης στο χώρο του και με ιδιαίτερα πολιτικά ταλέντα.

Με τον πολιτισμό δεν το είχε… πέραν μιας ασαφούς κουλτούρας, αυτής που κάποιοι ονομάζουν… θολοκουλτούρα της Αριστεράς.

Ως πρωθυπουργός, όμως, και μάλιστα προερχόμενος από τον προοδευτικό χώρο, έπρεπε να επιδεικνύει και ορισμένες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Πήγαινε συχνά – πυκνά σε καμιά μουσική σκηνή, σε κανένα θέατρο, στον κινηματογράφο. Μια βραδιά κάποιου χειμώνα είπε στους συνεργάτες του: «Που να πάω αυτήν την εβδομάδα θέατρο;»

Κάποιος… πιο τολμηρός και ανοιχτόμυαλος συνεργάτης του απάντησε: «Εχει ανεβάσει μια πολύ ωραία παράσταση ένας σημαντικός σκηνοθέτης και ηθοποιός. Δεν είναι δικός μας, δεν ανήκει στον αριστερό χώρο, αλλά αξίζει να πάτε να δείτε την παράσταση».

Πάει, λοιπόν, ο πρωθυπουργός, βλέπει την παράσταση, ενθουσιάζεται και θέλει να εκφράσει την ευαρέσκειά του στους συντελεστές.

Συναντά τον σκηνοθέτη, βγάζει φωτογραφίες μαζί του, στα πλάνα και η σύζυγος, και όλα ωραία.

Μια σπουδαία πολιτιστική βραδιά τελειώνει με κέρδος μια σημαντική παράσταση. Που να ξέρει ο πολιτικός τι είναι ο σκηνοθέτης; Που να γνωρίζει τι κάνει στην προσωπική του ζωή; Και τι τον νοιάζει άλλωστε; Για την καλλιτεχνική του αξία πήγε στο θέατρό του και γι΄ αυτήν φωτογραφήθηκε όλος χαρά.

Αυτό το σκηνικό είναι συνηθισμένο σε όλο τον κόσμο. Και μακάρι όλοι οι πολιτικοί να πηγαίνουν να βλέπουν παραστάσεις, να γνωρίζουν καλλιτέχνες, να αφουγκράζονται τα προβλήματα του κόσμου των γραμμάτων και των τεχνών.

Είναι ο πολιτικός που πήγε μια φορά στο θέατρο και έβγαλε φωτογραφίες μαζί με τους καλλιτέχνες υπόλογος των πράξεών τους;

Είναι υποχρεωμένος να ξέρει κάτι άλλο που κανείς άλλος δεν γνωρίζει για το τι κάνει ο ηθοποιός, με ποιον ζει, πώς περνά την προσωπική του ζωή; Όχι φυσικά.

Κι αν οι κήνσορες της ηθικής που εμφανίστηκαν ξαφνικά… έχοντας πέσει από τα σύννεφα για τον Δημήτρη Λιγνάδη, λένε το αντίθετο είναι απλώς ψεύτες και υποκριτές.

Αν, λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Σημίτης, ο Αντώνης Σαμαράς πήγαν στο θέατρο κι έβγαλαν φωτογραφίες με τους συντελεστές, αυτό σημαίνει ότι ταυτίζονται με ό,τι βγει σε μελλοντικό χρόνο για τους καλλιτέχνες;

Κι αν ο εκάστοτε πρωθυπουργός βγαίνει 1.000 φωτογραφίες το χρόνο με καλλιτέχνες, πολιτικούς, επιχειρηματίες και οι 50 από αυτούς είναι παιδεραστές, βιαστές, εκβιαστές αλλά κανείς δεν το ξέρει μέχρι να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο, τότε και ο πολιτικός είναι το ίδιο;

Είναι άραγε ο Αλέξης Τσίπρας παιδεραστής επειδή πιθανότατα χαιρέτησε ή φωτογραφήθηκε ή συνομίλησε με κάποιον που στη συνέχεια αποδείχθηκε ένα άθλιο σκουλήκι που εκποpνεύει παιδιά;

Δηλαδή επειδή ο πρώην πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε με τον Τραμπ, είναι φασίστας, ακροδεξιός και υποστηρικτής των ομάδων που εισέβαλαν πρόσφατα στο Καπιτώλιο;

Πόση ξεφτίλα χωράει ακόμη;
Σε τι βαθμό ξεφτίλας θα φτάσει η δημοσιογραφία, η πολιτική και η κοινωνία γενικότερα αν για κάθε επαφή των πολιτικών ή για κάθε τους κίνηση θα υπάρχει πάντα κάποιος τρισάθλιος εκδότης ή πολιτικός αντίπαλος που θα τους χαρακτηρίζει ή θα τους φωτογραφίζει επίσης ως άθλιους;

Δεν πρόκειται για ξέπλυμα κανενός πολιτικού και δεν πρόκειται για κουκούλωμα κανενός σκανδάλου. Ο κάθε Λιγνάδης θα πάρει από τη δικαιοσύνη τη νομική απάντηση που του αξίζει και από την κοινωνία την ηθική, κι όχι μόνο, απαξία προς το πρόσωπό του.

Και ο κάθε πολιτικός που έκανε τα στραβά μάτια ή προσπάθησε να συγκαλύψει το σκάνδαλο, θα πάρει επίσης τη θέση που του ανήκει στην Ιστορία.

Το πρόβλημα είναι, όμως, αν θα επιλέξουμε την ανθρωποφαγία έναντι της ουσίας.

Αν θα επιλέξουμε τον μακιαβελισμό με σκοπό να «σκοτώσουμε» τον πολιτικό αντίπαλο, αδιαφορώντας για το αν θα πρέπει να βουλιάξουμε όλο και πιο βαθιά στη λάσπη.

Αν ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσιπρας, ή ο νυν, Κυριάκος Μητσοτάκης, φωτογραφήθηκαν με τον Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται τώρα για τερατουργήματα, είναι άνευ σημασίας.

Διότι δεν είναι παιδεραστές, ούτε έδωσαν ποτέ το δικαίωμα να στήνουν κάποιοι γκεμπελίσκοι της δεκάρας άθλιες προβοκάτσιες.

Το μεγάλο διακύβευμα από όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα, είναι να αποκαλυφθούν όλοι αυτοί που έριξαν στην κόλαση αγόρια και κορίτσια.

Να βγουν στο φως όλοι εκείνοι που τόλμησαν να εκμεταλλευτούν την όποια εξουσία τους, δημοφιλία τους ή τη θέση τους προκειμένου να διαπράξουν εγκλήματα.

Αυτό είναι το μείζον, κι όχι να αναδειχθούν πολιτικά «όρνια» που θα κατασπαράξουν τον αντίπαλο. Διότι τότε δεν θα έχουμε μια πολιτισμένη κοινωνία, αλλά μια ζούγκλα όπου θα επικρατεί ο πιο ισχυρός ή ο πιο κυνικός.

Προς διευκρίνιση: Η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ. Αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αληθινή, όπως αληθινές είναι άλλες με τον πρώην ή τον νυν πρωθυπουργό και χιλιάδες πρόσωπα από όλους τους χώρους.

Αυτό όμως δεν τους κάνει ταυτόχρονα παιδεραστές, σeξουαλικά αρπακτικά, κλέφτες ή λαμόγια. Αλίμονο αν σε κάθε φωτογραφία προβλέπαμε το αμαρτωλό μέλλον ή ξέραμε το αμαρτωλό παρελθόν ορισμένων ανθρώπων.

Υστερόγραφο: Και τώρα που τα Ορκ του διαδικτύου θα αναλάβουν την αναπαραγωγή χωρίς τη διευκρίνιση τι θα κάνεις Αλέξη; Θα συνεχίσεις την τακτική του Μακελειού;

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.