Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο από την καμπίνα του αεροσκάφους με το σπασμένο παράθυρο εν ώρα πτήσης

July 10, 2026


Το σπασμένο παράθυρο στην πτήση Θεσσαλονίκη-Μόναχο πάγωσε τους επιβάτες μέσα σε δευτερόλεπτα. Νέο βίντεο από την καμπίνα του αεροσκάφους της Ryanair δείχνει την κατάσταση που επικράτησε μετά το σοκαριστικό περιστατικό, το οποίο ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία.Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σπασμένο παράθυρο στο αεροσκάφος της Ryanair, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Μόναχο, κάνει τον γύρ…

Το σπασμένο παράθυρο στην πτήση Θεσσαλονίκη-Μόναχο πάγωσε τους επιβάτες μέσα σε δευτερόλεπτα. Νέο βίντεο από την καμπίνα του αεροσκάφους της Ryanair δείχνει την κατάσταση που επικράτησε μετά το σοκαριστικό περιστατικό, το οποίο ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σπασμένο παράθυρο στο αεροσκάφος της Ryanair, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Μόναχο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το περιστατικό προκάλεσε πανικό στους επιβάτες, καθώς η θραύση του παραθύρου σημειώθηκε εν ώρα πτήσης, προκαλώντας ξαφνική αποσυμπίεση στην καμπίνα.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί ή κάτι ακόμη χειρότερο. Ο επιβάτης που καθόταν δίπλα στο σπασμένο παράθυρο τραυματίστηκε ελαφρά, με έγκαυμα τριβής και θλάση στον αυχένα, ενώ ο πιλότος κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση και να επιστρέψει με ασφάλεια το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Από κομμάτι του κινητήρα η θραύση του παραθύρου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παράθυρο έσπασε έπειτα από βλάβη στον κινητήρα του αεροσκάφους. Από τη βλάβη φέρεται να αποκολλήθηκαν κομμάτια, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να χτυπήσει και να σπάσει το παράθυρο της καμπίνας.

Τη στιγμή του συμβάντος επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ωστόσο ο πιλότος και το πλήρωμα αντέδρασαν ψύχραιμα και ακολούθησαν το προβλεπόμενο πρωτόκολλο.

Μετά το αρχικό σοκ, οι επιβάτες συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες του πληρώματος, φόρεσαν τις μάσκες οξυγόνου και παρέμειναν στις θέσεις τους μέχρι την επιστροφή του αεροσκάφους στη Θεσσαλονίκη.

Από το περιστατικό έγιναν τέσσερις διακομιδές στο νοσοκομείο. Οι τρεις ήταν για προληπτικούς λόγους και οι επιβάτες έλαβαν εξιτήριο, ενώ ένας παρέμεινε για νοσηλεία με ελαφρά τραύματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.