Νέες φωτογραφίες της Ναταλίας Λιονάκη από την Τανζανία – Χαμογελαστή στην τοπική αγορά ψωνίζει μπαχαρικά

June 25, 2026


Η νέα καθημερινότητα της Ναταλίας Λιονάκη στην Αφρική αποτυπώνεται σε φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Η πρώην ηθοποιός, που πλέον ζει ως μοναχή Φεβρωνία στην Τανζανία, εμφανίζεται χαμογελαστή και ήρεμη, έχοντας αφήσει οριστικά πίσω της τη ζωή της δημοσιότητας.Στη δημοσιότητα δόθηκαν νέες φωτογραφίες της Ναταλίας Λιονάκη από την καθημερινότητά της στην Τανζανία, όπου…

Η νέα καθημερινότητα της Ναταλίας Λιονάκη στην Αφρική αποτυπώνεται σε φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Η πρώην ηθοποιός, που πλέον ζει ως μοναχή Φεβρωνία στην Τανζανία, εμφανίζεται χαμογελαστή και ήρεμη, έχοντας αφήσει οριστικά πίσω της τη ζωή της δημοσιότητας.

Νέες εικόνες από τη ζωή της μοναχής Φεβρωνίας στην Τανζανία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν νέες φωτογραφίες της Ναταλίας Λιονάκη από την καθημερινότητά της στην Τανζανία, όπου έχει αφιερωθεί στον μοναχισμό. Τα στιγμιότυπα προβλήθηκαν την Πέμπτη 25 Ιουνίου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποτυπώνουν τη νέα πραγματικότητα που έχει επιλέξει να ζει.

mnx klgr 07

Η πρώην ηθοποιός, η οποία πλέον είναι γνωστή ως μοναχή Φεβρωνία, φαίνεται ευδιάθετη και χαμογελαστή μαζί με τις υπόλοιπες μοναχές. Σε μία από τις φωτογραφίες επισκέπτεται την τοπική αγορά, όπου αγοράζει μπαχαρικά, δείχνοντας την απλή καθημερινότητα που έχει επιλέξει να ακολουθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

mnx klgr 01

mnx klgr 02

mnx klgr 03

mnx klgr 04

mnx klgr 05

mnx klgr 06

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καραγιάννης, η μοναχή Φεβρωνία διαμένει σήμερα σε δύο μοναστήρια στη νότια Τανζανία, έχοντας στο πλευρό της ως πνευματικό καθοδηγητή τον γέροντα Απόστολο Αποστολάκη, ο οποίος τη στηρίζει στη μοναχική της πορεία.

Οι φωτογραφίες, που προέρχονται από τον ίδιο τον γέροντά της, παρουσιάζουν στιγμές της καθημερινής ζωής της και αποτυπώνουν μια εικόνα γαλήνης και αφοσίωσης στον δρόμο που έχει επιλέξει.

Από την Κένυα στη νέα ζωή στην Τανζανία

Το προηγούμενο διάστημα η Ναταλία Λιονάκη ζούσε σε μοναστήρι της Κένυας. Από τον περασμένο Μάρτιο, όμως, έγινε γνωστό ότι μεταφέρθηκε στη νότια Τανζανία, όπου συνεχίζει πλέον τη μοναχική της διακονία.

Την ίδια περίοδο είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι είχε αλλάξει το μοναχικό της όνομα σε μοναχή Νεκταρία. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», κάτι τέτοιο δεν ισχύει και εξακολουθεί να φέρει το όνομα μοναχή Φεβρωνία.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.