Mente Fuerte: «Kαρφιά» για την υπόθεση Μαζωνάκη – «Μου φάνηκε χαζό, σκεφτόμουν “τι λέει τώρα αυτός”»

June 5, 2026


Καλεσμένος στην εκπομπή «Unblock» της Ελίνα Παπίλα βρέθηκε ο Mente Fuerte, όπου και μίλησε για την πορεία του στη μουσική, αλλά και για τη στάση του απέναντι στα media. Ο γνωστός ράπερ τοποθετήθηκε με αιχμηρό τρόπο για τον τρόπο που τα τηλεοπτικά πάνελ και τα social media διαχειρίζονται υποθέσεις καταγγελιών, κάνοντας λόγο για υπερβολές, βιαστικά συμπεράσματα και έλλειψη ψυχραιμίας.Παράλληλα αναφέ…

Καλεσμένος στην εκπομπή «Unblock» της Ελίνα Παπίλα βρέθηκε ο Mente Fuerte, όπου και μίλησε για την πορεία του στη μουσική, αλλά και για τη στάση του απέναντι στα media. Ο γνωστός ράπερ τοποθετήθηκε με αιχμηρό τρόπο για τον τρόπο που τα τηλεοπτικά πάνελ και τα social media διαχειρίζονται υποθέσεις καταγγελιών, κάνοντας λόγο για υπερβολές, βιαστικά συμπεράσματα και έλλειψη ψυχραιμίας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον οποίο κατήγγειλε ο Στέφανος Παπαδόπουλος για ασέλγεια και απρεπή συμπεριφορά εντός εργασιακού χώρου. Ο Mente Fuerte εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον τρόπο κάλυψης της υπόθεσης, αφήνοντας σαφείς αιχμές ωστόσο και για την αντίδραση του νεαρού τραγουδιστή.

Mente Fuerte: Τι ανέφερε για την υπόθεση Μαζωνάκη

«Έχετε γίνει όλοι μυγιάγκιχτοι στην τηλεόραση. Η τηλεόραση θα πάρει μια καταγγελία, χωρίς να έχει ερευνήσει τι έχει γίνει, και θα βρει κάπου να πιαστεί, για να έχει να παίξει κάτι. Όπως και τα social, τα διογκώνουν όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια, ο Mente Fuerte μίλησε και για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. «Γελάω με αυτά που βλέπω και ακούω. Έβλεπα αυτό με τον Μαζωνάκη και τον άλλον, μου φάνηκε χαζό. Έλεγα “τι λέει τώρα αυτός”. Κι εγώ έχω συναναστραφεί με τον Μαζωνάκη, έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο που μιλάει. Ξέρω να το διαχειριστώ, ξέρω να απαντήσω, κι αν δεν μου αρέσει κάτι, ξέρω και να φύγω. Τώρα αν θες να μου πεις να κάθομαι εκεί για να κάνω καριέρα, ενώ δεν μου αρέσει κάτι… Είναι επιλογή σου το να κάτσεις εκεί και να δεχτείς κάτι που δεν σου αρέσει. Γιατί δεν σηκώνεσαι να φύγεις και να πεις, “Άντε γ@μησου ρε Γιώργο”;», είπε μεταξύ άλλων.

Και συμπλήρωσε: «Αν σε γουστάρω και σου πω “θέλεις να έρθεις σπίτι μου μετά”, είναι σeξουαλική παρενόχληση; Όχι. Το να μην ήταν καλός στη δουλειά του δεν υπάρχει σαν σενάριο; Φτάνουμε στο σημείο ότι ο ισχυρότερος, που είναι πιο ψηλά, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αυτό γίνεται σε όλες τις δουλειές και με όλους τους τρόπους. Μπορεί εμένα να μην μου αρέσουν τα μούτρα σου. Θα σε διώξω. Αυτό πώς θα αλλάξει;».

Στη συνέχεια, ο Mente Fuerte τοποθετήθηκε και για τον τρόπο που λειτουργεί η δικαιοσύνη στην Ελλάδα. «Θεωρείς ότι υπάρχει υποδομή και κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι να το κρίνουν και να ψάξουν τι έχει γίνει, όπως πρέπει; Είμαστε στην πιο διεφθαρμένη χώρα, είναι το ποιον ξέρεις για να βγει η απόφαση. Τώρα μην κοροϊδευόμαστε. Και it’s ok. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό και να επιβιώνουμε με αυτό. Η ζωή είναι πολύ άδικη, σε πολλά σημεία. Πρέπει να σκληραγωγηθούμε ξανά, γιατί όλο αυτό μας κάνει μαλθακούς. Το να κάθεσαι να κλαίγεσαι και να λες “γαμώτο, τι άδικο που είναι αυτό και γιατί συνέβη σ’ εμένα” – αν δεν είναι κάτι όντως σοβαρό – σε κάνει να μένεις στάσιμος και άπραγος», είπε κλείνοντας το θέμα.

Το διαβάσαμε εδώ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.