
Λίλα Μπακλέση: Οι πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο – Οι 27 ώρες μέχρι να κρατήσει τον γιο της στην αγκαλιάΤην πιο όμορφη και ξεχωριστή περίοδο της ζωής της διανύει η Λίλα Μπακλέση, η οποία έγινε για πρώτη φορά μητέρα και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τον απαιτητικό τοκετό και την πρώτη συνάντηση με το μωρό της.Η γνωστή ηθοποιός έφερε πριν από λίγες ημέρες στον κόσμο ένα υ…
Λίλα Μπακλέση: Οι πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο – Οι 27 ώρες μέχρι να κρατήσει τον γιο της στην αγκαλιά
Την πιο όμορφη και ξεχωριστή περίοδο της ζωής της διανύει η Λίλα Μπακλέση, η οποία έγινε για πρώτη φορά μητέρα και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τον απαιτητικό τοκετό και την πρώτη συνάντηση με το μωρό της.
Η γνωστή ηθοποιός έφερε πριν από λίγες ημέρες στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Παναγιώτη Μαρκεζίνη.
Μέσα από μια προσωπική ανάρτηση στα social media, δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο και αποκάλυψε ότι χρειάστηκαν συνολικά 27 ώρες μέχρι να κρατήσει τον γιο της στην αγκαλιά της.
Με το χιούμορ που τη χαρακτηρίζει, η Λίλα Μπακλέση αποκάλεσε το νεογέννητο αγοράκι της «όμορφο τύπο», καλωσορίζοντάς το δημόσια στη ζωή της.

«Μου πήρε 27 ώρες για να συναντήσω αυτόν τον τύπο»
Η ηθοποιός περιέγραψε με λίγες λέξεις τη μακρά και απαιτητική διαδικασία που χρειάστηκε να περάσει μέχρι τη γέννηση του παιδιού της.
«Μου πήρε 27 ώρες για να συναντήσω αυτόν τον τύπο αλλά χαλάλι του. Θα το ξαναέκανα; Δεν ξέρω», έγραψε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως κατάφερε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό.
Οι 27 ώρες στις οποίες αναφέρθηκε αφορούν τη συνολική διάρκεια της διαδικασίας του τοκετού, μέχρι τη στιγμή που κατάφερε να αντικρίσει και να κρατήσει για πρώτη φορά τον γιο της.
Στη μακροσκελή ανάρτησή της, η Λίλα Μπακλέση δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον γιατρό και τη μαία της, αλλά και όλους τους ανθρώπους που παρέμειναν δίπλα της και τη στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης αυτής εμπειρίας.

Τα τρυφερά λόγια για τον νεογέννητο γιο της
Η πρώτη δημόσια αναφορά της ηθοποιού στο παιδί της ήταν γεμάτη τρυφερότητα, συγκίνηση αλλά και μια μικρή δόση χιούμορ.
«Καλώς μας ήρθες όμορφε τύπε. Για να δούμε πού θα μας οδηγήσει η συνάντηση αυτή», ήταν τα λόγια με τα οποία καλωσόρισε δημόσια τον γιο της.
Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Λίλα Μπακλέση έδωσε στους ακολούθους της μια μικρή εικόνα από όσα έζησε στο μαιευτήριο, αλλά και από τις πρώτες στιγμές της νέας οικογενειακής ζωής της.
Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Απρίλιο. Πλέον, εκείνη και ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα ως γονείς.


Ο φυσιολογικός τοκετός και η στήριξη που δέχτηκε
Η αναφορά στις 27 ώρες αφορά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας του τοκετού.
Όπως εξήγησε η ίδια η Λίλα Μπακλέση, χρειάστηκαν 27 ώρες μέχρι να «συναντήσει» τον γιο της, ενώ τελικά κατάφερε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό.
Η διαδικασία ήταν μεγάλη και απαιτητική, ωστόσο η ηθοποιός είχε στο πλευρό της τους κατάλληλους ανθρώπους. Για τον λόγο αυτό θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον γιατρό και τη μαία της για τη φροντίδα και τη στήριξή τους από την αρχή μέχρι το τέλος.


