Περικλής Κονδυλάτος: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για το Survivor – «Πήγαμε να πεθάνουμε»

April 20, 2026


Καλεσμένος στο «Bedtime Stories» της Πένυς Καβέτσου βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όλα, από την εμπειρία του στο Survivor μέχρι την προσωπική του ζωή και τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.Αναφερόμενος στο ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, περιέγραψε σκηνές που, όπως λέει, δεν αποτυπώθηκαν ποτέ πλήρως στην τηλεόραση. «Ήτα…

Καλεσμένος στο «Bedtime Stories» της Πένυς Καβέτσου βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όλα, από την εμπειρία του στο Survivor μέχρι την προσωπική του ζωή και τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, περιέγραψε σκηνές που, όπως λέει, δεν αποτυπώθηκαν ποτέ πλήρως στην τηλεόραση. «Ήταν μια μεγαλειώδης εμπειρία και δεν εννοώ σαν αποτέλεσμα, αυτό που είδατε στην τηλεόραση, αλλά αυτό που έζησα εγώ», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Οι στιγμές που ήμουν ολομόναχος μέσα στη ζούγκλα με κάτι πελώρια δέντρα, που δεν ήξερες αν θα σε φάει κανένα φίδι, αν θα σου επιτεθεί κανένα ζώο… Το ότι ήμασταν μέσα στις βάρκες και είδα μια φάλαινα να περνάει από κάτω, ότι μας κυνηγούσε ένα αγριογούρουνο μια φορά, ότι φάγαμε κάτι και δηλητηριαστήκαμε όλοι και πήγαμε να πεθάνουμε…».

Μιλώντας για τις ακραίες συνθήκες πείνας, αποκάλυψε: «Παρακαλούσα γονατιστός έναν άνθρωπο να μου δώσει να φάω και αυτός ήθελε τα σκουλαρίκια μου», συμπλήρωνοντας πως αρνήθηκε. Παράλληλα δήλωσε πως: «Τάιζα τον Τριαντάφυλλο στο στόμα με κάτι φαγητά που κλέψαμε και κοιτούσα τα μάτια του να λάμπουν μέσα στο σκοτάδι… Και να καταλαβαίνεις ότι ένας άνθρωπος που τον αντιπαθείς, ότι τον αγαπάς πάρα πολύ γιατί είναι ένας άνθρωπος».

Περικλής Κονδυλάτος: Η προσωπική του ζωή και τα σχόλια που τον πλήγωσαν

Ο σχεδιαστής δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή, ξεκαθαρίζοντας ότι πάντα προσπαθούσε να κρατά χαμηλούς τόνους. «Δεν έχω δώσει δικαιώματα να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Μερικές φορές από κει που δεν προκαλώ καθόλου με τα προσωπικά μου, τείνω να φτάνω στο άλλο άκρο και να κρύβομαι», ανέφερε.

Όσο για την ανάρτηση που έκανε με τη σύντροφό του, εξήγησε τους λόγους πίσω από αυτή την απόφαση: «Εγώ μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, πόσταρα κάποιες φωτογραφίες, γιατί δεν ήθελα να στεναχωρηθεί κανένας, αλλά από την άλλη, δεν ήθελα να στεναχωρηθεί η άλλη πλευρά και να νομίζει ότι δεν είμαι υπερήφανος και ότι την κρύβω».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος για να πάρει αυτή την απόφαση. «3,5 χρόνια σκεφτόμουν να κάνω την ανάρτηση για την σχέση μου, δεν έβρισκα το κουράγιο να το κάνω. Με φώναξαν από όλες τις εκπομπές να πάω με την σύντροφό μου την Ελίνα, πόσο γελοίο θα ήταν όλο αυτό;», είπε.

Κλείνοντας, δεν μάσησε τα λόγια του για όσους επιλέγουν να προβάλλουν έντονα την προσωπική τους ζωή: «Θεωρώ γελοίο τους ανθρώπους που διαφημίζουν την προσωπική του ζωή. Απλά επειδή έχω ακούσει πάρα πολλά για εμένα, πολλές κακίες. Πληγώθηκα».

Το διαβάσαμε εδώ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.